Har ni en tråkig utemiljö som inte speglar er verksamhet? Vi hjälper företag i Stockholmsområdet att skapa inbjudande, härliga uterum som uppskattas av kunder!

Vi på Uthagens trädgård tar fram förslag till förbättringsåtgärder och design som passar er utemiljö, oavsett typ av verksamhet.

Vi arbetar utifrån en rad kvalitetskriterier för offentliga rum och utifrån platsens förutsättningar tar vi i samarbete med er fram konceptskisser. Vår trädgårdsmästare tar fram förslag på växter eller växtinredning med stort prydnadsvärde för er utemiljö. Vi samarbetar med en säkerhetsingenjör och arbetar proaktivt med trygghetsskapande design utifrån en anpassad modell som utgår ifrån en beprövad säkerhetsstrategi. Vi ser över behovet av trygghetsskapande åtgärder som t.ex. belysning och inramning av området och förslår lämpliga åtgärder. Vi kan även ta fram en ny eller förbättrad design för området.

När det är dags att göra fint i era krukor kan ni tryggt överlåta allt från inköp till plantering till oss. Vi gör snygga och unika krukplanteringar, designade med kreativitet och fingertoppskänsla. Via skötselavtal kan vi även ta hand om bevattning, eventuell beskärning och övrig växtvård. Smidigt, eller hur?